Belægningsarbejde fra SDJ Murer & Entreprenør

Drømmer du om en flot have, som indbyder til udendørs hygge? 

Hos SDJ Murer & Entreprenør udfører vi alle former for belægning. Med kompetent belægningsarbejde kan der bringes nyt liv til dine udendørsarealer. Det betyder mange hyggelige timer på terrassen og masser af udendørs legeplads for børnene.

Vi har bred erfaring med belægningsarbejde, og vi stiller høje krav til kvaliteten i resultatet. Vi sørger for at overlevere et resultat, der imødekommer alle kundens forventninger og forhåbninger, og vi er ikke tilfredse, før det lever op til den bedste faglige kvalitet i branchen. 

Alle aftaler overholdes - også den endelige overleveringsdato.

Vi udfører store som små belægningsopgaver

Uanset omfanget af belægningen har vi kompetencerne til at håndtere opgaven. Det betyder også, at vi gerne tager imod opgaver, der inkluderer anlæg af pladser og anlæg af fortove. Vi har nemlig erfaring med at varetage flere typer af sådanne opgaver, der skal passe ind i det offentlige rum. Angående belægning i det offentlige rum, er det vigtigt at skabe tidsløse løsninger - både i forhold til levetid og æstetisk udtryk.

Grundig rådgivning og tæt kommunikation er afgørende for at opnå et optimalt resultat. Derfor indleder vi naturligvis med en snak, der har til formål at forventningsafstemme samt udveksle idéer. I planlægningsfasen stiller vi naturligvis også gerne vores ekspertise til rådighed for vores kunder, så de har mulighed for at inddrage fagmandens besyv allerede her. Vi har erfaring med at planlægge og udføre arbejde for mange forskellige kunder - det gælder både hos private hjem, virksomheder af flere slags samt kommuner og andre offentlige instanser.

Effektiv renovering af belægninger

Er du glad for din terrasse, men trænger den til opfriskning, tilbyder vi også effektiv renovering og istandsættelse. Ønskes en større renoveringsopgave af en eksisterende belægning, kan det være en billig løsning at genbruge den gamle belægning. Vi tager således fliser og sten op til rensning og stabilisere underlaget for derpå at lægge de gamle sten igen. Dette er en yderst effektiv måde at forny sin terrasse eller anden belægning.

Som en del af vores omfattende tilbyd inden for nybyggeri, tilbyder vi naturligvis også belægningsarbejde i forbindelse med dette. Uanset hvad, sørger vi naturligvis for at tage højde for bygningens øvrige æstetiske udtryk, så belægningen passer til resten af husets udseende.

Kontakt os i dag og hør nærmere

Gør dine terrasse-drømme til virkelighed - kontakt os i dag og aftal en tid. Du er altid velkommen til at ringe på telefon 40 68 57 24, hvis du har spørgsmål, eller hvis du ønsker at modtage et uforpligtende tilbud på en løsning til netop dig. Vi har kunder fra hele Midtjylland og Østjylland - heriblandt særligt mange fra Herning, Skanderborg, Silkeborg samt Aarhus og omegn.

Husk, når du vælger os som din samarbejdspartner i et byggeprojekt, får du økonomisk garanti gennem Byg Garanti. Herigennem er du sikret mod både synlige og skjulte fejl og mangler i henholdsvis tre og 10 år. Garantiordningen dækker for fejl op til 150.000 kr. inkl. moms. 

Ønsker du at vide mere om Byg Garanti, kan du læse her.