Skal du bruge en professionel og erfaren entreprenør til dit projekt?

Hos SDJ Murer og Entreprenør udfører vi alle større opgaver inden for byggeri og anlægsarbejde. Vi holder til i Silkeborg, hvorfra vi hjælper mange kunder i bl.a. Ry, Bjerringbro og andre byer i nærheden. Igennem mange år har vi løst opgaver for både offentlige og private virksomheder, der ønsker et funktionelt og æstetisk byggeri i kvalitetsmaterialer. Derudover hjælper vi også gerne privatpersoner, der har brug for et professionelt entreprenørfirma.

Vi lægger stor vægt på, at kvaliteten er i top hele vejen gennem forløbet, og at vores kunder oplever en god service med klare aftaler og en tæt dialog. Vi indgår altid en klar skriftlig aftale, så alle er indforstået med opgaverne og planerne – så undgår vi nemlig misforståelser.

Vi er medlem af Byg Garanti – din økonomiske tryghed

Som entreprenør er det vigtigt for os, at du som kunde føler dig tryg ved vores arbejde. Derfor er vi medlem af Byg Garanti. Det er din garanti for, at vi udfører arbejdet ordentligt. Garantien sikrer dig mod fejl og mangler, og dækker helt op til kr. 150.000,- inkl. moms. Synlige fejl og mangler dækkes op til 3 år, og skjulte fejl dækkes op til 10 år. Selvom vi altid kan stå inde for kvaliteten af vores arbejde, er garantiordningen med til at skabe yderligere tryghed hos dig. 

Du kan læse mere om Byg Garanti her.

Ring til os og hør mere om priser og muligheder

Ønsker du et uforpligtende tilbud fra din lokale entreprenør, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi giver dig gerne en pris på det ønskede arbejde, som du kan takke ja eller nej til. 

Vi forsøger altid at finde frem til den bedst mulige pris – alt efter valg af materialer samt omfanget af opgaven.

Du kan ringe og høre mere allerede i dag på telefon: 40 68 57 24 eller skrive til mail: soeren_jensen2@msn.com, så vender vi tilbage hurtigst muligt.