Søger du en alsidig og særdeles kompetent murer i Silkeborg?

Hos SDJ Murer & Entreprenør tilbyder vi at udføre en bred vifte af opgaver inden for murerarbejde. Vi laver både tilbygning, ombygning, nybyg og reparationsarbejde. Vi har endvidere erfaring med at lave opgaver for både private kunder, virksomheder af flere slags samt institutioner og skoler. Med andre ord tager vi gerne imod alle typer af opgaver.

Virksomheden blev startet i 2016 af den nuværende ejer, Søren Dyhrberg. Han blev udlært murer i 2011, og siden har han arbejdet med stor faglig interesse og stolthed. Derfor har høj kvalitet og alsidighed været en fast del af virksomhedens kultur og dagligdag. Siden er virksomheden udvidet med flere ansatte, som deler samme høje faglige interesse, men det er stadig en mindre virksomhed, der vægter den enkelte kunde højt. Alle vores medarbejdere deltager jævnligt i kurser og følger den tekniske og faglige udviklning i branchen, så vi altid er ajourførte.​

Alsidig og lokal murer i Silkeborg

Vores kompetencegrundlag spænder bredt, hvilket også har bidraget til vores store faglighed. Vi udfører en lang række forskellige arbejdsopgaver inden for branchen, og vi tager derfor gerne imod opgaver af flere slags. Det gælder både for private, der ønsker at renovere deres nuværende hjem eller bygge drømmehuset samt erhvervskunder, som ønsker en langtidsholdbar og prisvenlig løsning.

Alle arbejdsopgaver udføres desuden som en del af både ombygning, renovering og reparation eller nybyggeri, hvor vi gerne varetager hele entreprisen. Vi har endvidere en række kompetente samarbejdspartnere, som vi gerne inddrager, hvis du ønsker en mere omfattende løsning.​

​Tæt dialog og garanti for veludført arbejde

Kommunikation er afgørende for at kunne levere et tilfredsstillende resultat til kunden. Derfor indleder vi alle vores opgaver med en samtale, der har til formål at forventningsafstemme samt kortlægge den videre proces. Vi lægger stor vægt på at være gennemskuelige gennem hele forløbet, hvorfor vi sørger for klare aftaler uden tvetydigheder, der kunne resultere i misforståelser. Vores kunder har også altid mulighed for at kontakte os, hvis de har spørgsmål, forespørgsler eller andet.

Med henblik på at skabe fuld tryghed for vores kunder, er vi desuden medlemmer af garantiordningen Byg Garanti. Det sikrer vores kunder mod fejl og mangler. Faktisk dækkes sådanne helt op til 150.000 kr. inkl. moms. Synlige fejl og mangler dækkes op til tre år, og skulte fejl dækkes op til 10 år. Selvom vi altid kan stå inde for kvaliteten i vores arbejde, er garantiordningen med til at skabe yderlige tryghed hos vores kunder. 

Du kan læse mere om Byg Garanti her.