SDJ Murer & Entreprenør rykker ud ved forsikringsskader.

Har du været udsat for indbrud eller hærværk, eller har du været ramt af vandskader eller stormskader? Hos SDJ Murer & Entreprenør rykker vi gerne ud som skadeservice ved akut behov. Det kan være både besværeligt og irriterende at skulle håndtere en forsikringsskade - vi ønsker at gøre den ubehagelige situation så overskuelig og nem for dig som overhovedet muligt.

Skaderne skal udbedres, og der skal foretages de korrekte notationer og underretninger i forhold til forsikringsselskabet. Vi tilbyder en omfattende løsning, hvor vi tager højde for alle væsentlige forhold og desuden sørger for kyndig udbedring. Vi kommer gerne ud til både private kunder og erhvervskunder i hele Midtjylland og Østjylland fra vores hjemby Silkeborg. Særligt har vi flere kunder fra Herning, Skanderborg samt Aarhus og omegn.

Omfattende løsning ved store skader

Er skaderne store, kan du med fordel kontakte os. Vi sørger nemlig for at varetage hele udbedringen og levere en totalløsning, så du ikke behøver at kontakte flere håndværkervirksomheder. Vi har erfaring med at udføre mange forskellige typer inden for renoveringsopgaver af flere størrelser. I forbindelse med større skader sørger vi naturligvis for at overholde gældende regler og tage de korrekte forhold i forbindelse med forsikringssagen, så processen bliver så enkel som mulig for vores kunder.

Vi forstår, at disse situationer kræver en ukompliceret og effektiv løsning, der ikke forstyrrer din dagligdag eller arbejdsdag unødigt. I al vores arbejde stræber vi efter at levere en løsning, der afspejler den absolut bedste i branchen. Klar kommunikation er i denne forbindelse også vigtigt for vores arbejde, og vi ønsker at skabe fuld gennemsigtighed for vores kunder.

Undgå skader i første omgang

Mange skader i forbindelse med slid eller hårdt vejr kan undgås. Vi tilbyder grundig gennemgang af dit hus, hvor vi fokuserer på at minimere risikoen for skader i forbindelse med bl.a. vand og svamp. Opdages de eventuelle farer i tide, kan de udbedres med det samme, og du undgår dyre og besværlige skader, der kræver forsikringssager og reparationer.

Når vi kommer ud og tjekker et hus, gennemgår vi alle væsentlige forhold. Det indebærer også, at vi udfører eventuelle tests, som skal klarlægge husets egentlige tilstand. Med et sådant tjek kan du tidligt blive opmærksom på husets eventuelle faldgruber.

Har du brug for akut hjælp?

Har du brug for akut hjælp i forbindelse med en forsikringsskade, eller har du lyst til at modtage en professionel gennemgang af dit hus, er du velkommen til at kontakte os på telefon 40 68 57 24. Vi kommer gerne ud til kunder af alle slags - både private kunder, erhvervskunder og offentligt institutioner og lignende.

Husk, vi er medlemmer af Byg Garanti, som er en ordning, der sikrer vores kunder mod fejl og mangler - både synlige og skjulte. Du er faktisk sikret for op mod 150.000 kr. inkl. moms, når du modtager arbejde fra os. Selvom vi altid kan stå inde for den høje kvalitet i vores arbejde, kan du altså være tryg ved denne økonomiske garanti. Du kan læse mere om Byg Garanti her