Gravearbejde fra SDJ Murer & Entreprenør

Drømmer du om en dam i haven, eller ønsker dine børn sig en trampolin i have-højde? 

Hos SDJ Murer & Entreprenør tager vi gerne imod mindre graveopgaver. Det gælder både ved enkeltstående graveopgaver samt gravning i forbindelse med andre entreprenøropgaver. Vi stiller store krav til vores arbejde - og du kan forvente både høj kvalitet i resultatet og højt serviceniveau gennem hele processen.

Vi har hjemme i Silkeborg, hvorfra vi gerne kommer ud til kunder i hele Jylland - særligt Midtjylland og Østjylland. Her har vi kunder fra bl.a. Herning, Skanderborg samt Aarhus og omegn. Vi tager gerne imod kunder af alle slags - både private kunder, erhvervskunder og det offentlige.

Gravearbejde i have-størrelse

Der er mange gode grunde til at bestille gravearbejde til sit hjem. Ofte er det påkrævet for at kunne realisere sine byggedrømme - i denne forbindelse tilbyder vi gravearbejde, hvis du ønsker bl.a.:

  • Anlæg af sokkel til nybyggeri
  • Udgravning af hul til trampolin i jordhøjde
  • Udgravning i forbindelse med belægningsarbejde
  • Planering af have
  • Afgravning og bortskaffelse af jord

Vi udlejer maskiner til opgaven med en kyndig fører på timebasis. Drejer det sig om et længervarende graveprojekt, aftaler vi en fast pris, og vi sørger naturligvis for at have udført opgaven til aftalt tid. Vores medarbejdere har bred erfaring med gravning, og vi tager naturligvis højde for eventuelle forhindringer - f.eks. kabler og rør i jorden.

Også for erhvervskunder har vi erfaring med at udføre gravearbejde. Det gælder eksempelvis i forbindelse med udgravning til parkeringspladser og meget andet.

Tæt dialog og garanti for høj kvalitet

Vi stiller høje krav til kvaliteten i vores arbejde, og vi står inde for, at resultatet afspejleder den absolut højeste kvalitet i branchen. Med henblik på at kunne levere arbejde, der imødekommer alle kundens ønsker og behov, indleder vi alle arbejdsopgaver med en dybdegående samtale, hvor vi kan kortlægge det videre forløb. Her stiller vi naturligvis også vores ekspertise til rådighed i form af kyndig rådgivning, så du har adgang til professionel hjælp allerede i planlægningsfasen.

Som en ekstra økonomisk garanti for vores kunder, er vi medlemmer af Byg Garanti. Herigennem er du sikret for op mod 150.000 kr. inkl. moms for både synlige og skjulte fejl og mangler i henholdsvis tre og 10 år - så kan du være helt tryg i dit valg af håndværker. Vil du vide mere om garantiordningen Byg Garanti, kan du læse her

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Vores brede kompetencer inden for gravearbejde, kan du både få gavn af i forbindelse med enkeltstående arbejdsopgaver eller som en del af en større entreprise.

Vil du vide mere om dine muligheder med gravearbejde, og vil du gerne have et uforpligtende tilbud på en løsning, der imødekommer dine ønsker, er du velkommen til at kontakte os på telefon 40 68 57 24. Vi rådgiver gerne omkring dit byggeprojekt.