Nybyggeri – realisér dine boligdrømme hos os

Går du med husdrømme – og søger du en kompetent samarbejdspartner, der kan hjælpe? Så er du kommet til det helt rette sted! 

Hos SDJ Murer og Entreprenør har vi stor erfaring med at realisere vores kunders boligdrømme. Vi tilbyder en alsidig løsning, hvor vi varetager hele entreprisen, så du slipper for besværlig tilbudshentning og koordinering. Søger du blot en leverandør af murerarbejde i forbindelse med dit nybyggeri, tilbyder vi også dette til gode priser.

Vores byggefirma står til rådighed for både private og erhvervskunder i bl.a. Silkeborg, Ry og Bjerringbro samt mange andre steder. Uanset hvor du bor, skal du ikke tøve med at kontakte os.

Stor alsidighed og høj kvalitet ved nybyggeri

Ny villa, lagerhal, garage eller noget helt andet – vi har erfaring med det meste! Derfor tager vi gerne imod opgaver af alle slags og størrelser. Vi stiller store krav til kvaliteten af vores arbejde, når det kommer til nybyggeri. Vi ønsker altid at overlevere et resultat, der imødekommer kundens ønsker og behov samt lever op til den højeste standard i branchen. Derfor er vi medlem af Byg Garanti, som du kan læse mere om her.

Tæt dialog gennem hele processen

Uanset om der er tale om totalentreprise eller delentreprise, er kommunikationen afgørende i vores arbejde, og vi indleder altid projektet med en grundig dialog. Denne har til formål at afstemme forventninger til nybyggeri, så vi undgår misforståelser. Vi er desuden tilgængelige gennem hele processen, så du kan være 100 % sikker på, at du oplever fuld gennemsigtighed fra vores side.

Søger du kyndig rådgivning, stiller vi naturligvis gerne vores ekspertise til rådighed. Med stor faglig indsigt og interesse har vi nemlig mange gode ideer til at finde spændende løsninger. 

Se evt. billeder her, hvis du vil hente inspiration fra vores arbejde.

Byg nyt hus med dit lokale byggefirma

Ønsker du en pålidelig og professionel samarbejdspartner til dit nybyggeri, er du meget velkommen til at ringe eller skrive til os. Vi lytter til dine ideer, tanker og drømme – og stiller naturligvis vores ekspertise til rådighed. Men hvad koster nybyggeri? Vi kan ikke give en konkret pris på forhånd, men når vi har vurderet omfanget af projektet, giver vi også gerne et uforpligtende tilbud.

Kontakt os på telefon: 40 68 57 24 eller mail: soeren_jensen2@msn.com, så vender vi tilbage til dig. 

Vi glæder os til at hjælpe dig med nybyg!