Nye badeværelser fra SDJ Murer & Entreprenør​

Drømmer du om nyt badeværelse, eller skal du blot have renoveret dit gamle badeværelse? SDJ Murer & Entreprenør i Silkeborg er din garanti for et veludført stykke byggearbejde, der leveres til tiden. 

Vi har mange års erfaring med at lave badeværelser af forskellige slags, som tager udgangspunkt i hver enkelt kundes ønsker og behov.

Det moderne danske liv stiller nye krav til badeværelset. Det er et rum, som ikke længere udelukkende kun skal være funktionelt, men det er derimod blevet et rum, der skal byde på velvære for krop og sjæl. Vi lægger i høj grad vægt på at skabe funktionelle badeværelser, som er nemme at rengøre, uden at vi går på kompromis med det æstetiske udtryk.​

Få et nyt badværelse efter dine ønsker

Badeværelset er blandt hjemmets mest brugte rum, hvorfor der skal være både rart at være i og funktionelt at bruge. Et badeværelse skal være renligt, hvilket stiller krav til rummets flader, som skal være nemme at rengøre. Vi har lang erfaring med at udvælge materialer og planlægge bygningen, således det er nemt at rengøre, hvilket vi også gerne rådgiver vores kunder om. 

Vi udfører hovedsageligt følgende i forbindelse med badeværelser:

  • Udskift af klinker og sten
  • Udskift af sokler
  • Gravearbejde
  • Stykkemurer

Endvidere varetager vi også gerne hele renoveringen af badeværelser. I denne forbindelse har vi også samarbejdsaftaler med yderst kompetente VVS-leverandører, så vi kan overlevere et helt færdigt resultat.

Vi tager altid udgangspunkt i kundens konkrete ønsker og behov til badeværelset, når vi skal kortlægge projektet. Derfor indleder vi alle opgaver med en samtale, hvor vi forventningsafstemmer og sammen finder den optimale løsning. Tæt dialog er en fast del af vores arbejde, da vi ønsker at tilbyde fuld gennemsigtighed i vores arbejde. Det betyder også, at vores kunder altid har mulighed for at kontakte os, hvis de ønsker afklaring eller har spørgsmål til vores arbejdsplan eller andet i led med deres badeværelser.

Nyt badeværelse eller renovering

Vi har stor erfaring med at lave badeværelser i forbindelse med nybyggeri. Det gælder både, hvis vi står for hele entreprisen, hvilket vi glædeligt gør, eller hvis du blot ønsker vores assistance til badeværelset alene. Vi stiller gerne vores lange erfaring til rådighed i planlægningsfasen, så du ender med et badeværelse, der passer perfekt til stilen i det øvrige hus. Du kan også læse mere om vores tilbud inden for nybyggeri her.

Vi har tidligere udført en række flotte badeværelsesrenovationer for tilfredse kunder i Østjylland og Midtjylland. Du kan se billeder fra disse under referencer.

Gør noget ved dine badeværelsesdrømme

Ønsker du at høre mere om dine muligheder for at få dit drømmebadeværelse? Du er velkommen til at kontakte os på telefon 40 68 57 24 eller på mail soeren_jensen2@msn.com. Husk, vi varetager gerne hele entreprisen uanset størrelse

Vi har endvidere flere tilfredse kunder over hele Østjylland og Midtjylland. Vi holder til i Silkeborg, men vi kommer naturligvis også til bl.a. Skanderborg, Herning samt Aarhus og omegn. Vi glæder os til at hjælpe dig til dit drømmebadeværelse.