Omfugning af murværk giver en langtidsholdbar facade

Søger du et kyndigt fugefirma i forbindelse med omfugning af murværk? Så skal du ikke lede længere. 

Hos SDJ Murer og Entreprenør tilbyder vi effektiv fugning med henblik på at skabe en sund og langtidsholdbar facade. Vi hjælper både privatpersoner og erhvervskunder – og ingen opgave er for stor eller for lille til os. Vi holder til i områderne nær Silkeborg, Ry og Bjerringbro, men kører også gerne udenfor disse områder.

Det er absolut afgørende murværket, og derved huset, at fugerne er i god stand. Udover et forfaldent udseende kan slidte fuger også forårsage seriøse skader i din mur. Det kan i værste fald nedbryde facadens murværk. Det er derfor meget vigtigt at få foretaget professionel omfugning af murværk inden det resulterer i omfattende og dyre skader.​

Hos os er du desuden økonomisk garanteret mod fejl og mangler. Vi er nemlig medlem af Byg Garanti, hvilket er din tryghed for sikkert og professionel udført arbejde.

Vi er eksperter i facader og fuger

Slid på fuger skyldes regn, vind og sol, som er med til at skabe sprækker og nedbryde fugerne. Omfugning af murværk skal ske, hvis fugerne er slidte og ødelagte – mindre huller og sprækker kræver ikke nødvendigvis, at fugen skal skiftes. Bliver disse fugeskader større eller grimme at se på, skal en omfugning ske hurtigst muligt. Vi arbejder altid omhyggeligt, og sørger for at fjerne forstyrrende skidt og snavs.

Vi har stort kendskab til renovering af facade – herunder særligt omfugning, hvor vi betegner os som eksperter på området. Er fugen skadet eller slidt, kan det resultere i fugt- og svampeskader, ligesom facadens isolering tager skade. Er disse skader først indtruffet, kan det være særdeles dyrt at udbedre. Vi anbefaler derfor omfugning af murværk tidligt.

Omfugning af murværk udfører vi for kunder af enhver slags. Private kunder kan øge hjemmets beskaffenhed ved omfugning, ligesom virksomheder kan øge bygningens sundhed. Det er ikke blot med til at øge værdien af virksomheden aktiver, men kan også effektivt skabe en pænere facade over for virksomhedens kunder og medarbejdere.

Få et uforpligtende tilbud på omfugning af murværk

Vil du gerne modtage et godt tilbud på omfugning af murværk eller fliser i dit hus eller din virksomhed, kan du altid kontakte os.

Vi står til rådighed til at besvare dine spørgsmål ang. muligheder, priser og meget mere.

Kontakt os allerede i dag på telefon: 40 68 57 24 eller mail: soeren_jensen2@msn.com, så vender vi tilbage.