Renoveringsopgaver fra SDJ Murer & Entreprenør

Renovering af facade, loft eller vægge - hos SDJ Murer & Entreprenør tilbyder vi at udføre renoveringsopgaver professionelt og effektivt. 

Vi har lang erfaring på området, og vi tager gerne mod kunder af alle slags. Det betyder, at du er velkommen til at kontakte os omkring renovering af både private hjem, virksomheder af alle slags samt institutioner og andre offentlige bygninger. 

Vi har kompetencer til at håndtere alle opgaver, så kontakt os, hvis du søger kyndig renovering af dit hjem eller din virksomhed.

Vi kommer fra Silkeborg, hvorfra vi gerne kommer til kunder over hele Midtjylland og Østjylland. Særligt har vi mange kunder fra Herning, Skanderborg samt Aarhus og omegn.

Arbejde med udgangspunkt i kundens ønsker

Vi udfører selv de mest omfattende og komplicerede renoveringsopgaver. Vi arbejder altid i tæt samarbejde med kunden, hvorfor vi også indleder opgaven med en samtale, hvor vi bl.a. klarlægger fremgangsmåden. Det sikrer, at resultatet, som overdrages, lever helt op til kundens forventninger - naturligvis færdigt til tiden. Gennem hele processen arbejder vi for fuld gennemsigtighed i vores arbejde, hvorfor vores kunder altid er velkomne til at kontakte os, hvis de ønsker svar på afklarende spørgsmål.

I vores virksomhed deler vi stor faglig interesse blandt medarbejderne. Vi stiller derfor også store krav til kvaliteten i vores arbejde, hvilket også fungerer som din garanti for et resultat, der afspejler markedets absolut bedste. Endvidere gennemgår vores medarbejdere jævnligt opdaterende kurser, der holder os ajour med de nyeste teknikker og metoder i branchen.

Alsidige kompetencer for omfattende renovering

Vi har et yderst bredt kompetencegrundlag, som sikrer, at vi kan tilbyde renoveringer af flere slags. Vedligeholdelse, istandsættelse og renovering er afgørende for at holde bygningen flot og sund, så den kan holde sig fri for skader i mange år. Slidte fuger, facader, vægge eller lofte kan være skyld i fugtskader og svampeskader, som kan være særdeles omfattende og dyre at udbedre. Derfor anbefaler vi, at du jævnligt sørger for at holde dit hjem eller din virksomhed fri for sådanne tegn på slid. Hold øje med husets stand og bestil hellere renoveringen i god tid, da det kan være dyrt at vente. Du kan læse mere om vores omfugning her.

Er din bygning ramt af sådanne omfattende problemer, stiller vi naturligvis også gerne vores ekspertise til rådighed. Vi har lang erfaring med at håndtere disse renoveringsopgaver. Det gælder både, hvis du søger en kyndig leverandør af facaderenovering, ligesom vi har erfaring med at håndtere forsikringsskader.

Har din bolig brug for istandsættelse?

Fremstår din lejlighed mørk og slidt, har boligforeninger ofte en vedligeholdelseskonto, som kan betale for nye, friske farver og istandsættelse. Vil du vide mere om dine muligheder for renovering, og har du lyst til at modtage et uforpligtende tilbud, er du velkommen til at ringe på telefon 40 68 57 24.

Husk, når du vælger os som samarbejdspartner i dit byggeprojekt, er du økonomisk garanteret mod fejl og mangler gennem Byg Garanti. Det dækker for både skjulte og synlige fejl op mod 150.000 kr. inkl. moms. Du kan læse mere om Byg Garanti her.