Professionel tagrenovering for private og erhverv​

Drømmer du om et nyt og flot tag på dit hus eller virksomhed? 

Hos SDJ Murer og Entreprenør tilbyder vi tagrenovering i form af lægning af tegltag og betontag. Vi har stor erfaring med at lægge tag på alle typer at huse, hvorfor vi også udfører arbejde for både private kunder i villaer og rækkehuse samt virksomheder af forskellige slags i bl.a. Silkeborg, Ry og Bjerringbro. Vi er medlem af Byg Garanti, hvilket er din tryghed for sikkert og professionel udført arbejde. 

Vi stiller gerne vores erfaring og ekspertise til rådighed for de kunder, der ønsker professionel tagrenovering. Vores arbejde er altid med udgangspunkt i grundig rådgivning, hvorfor vi også altid indleder projektet med en samtale. Her kan vi, i samarbejde med dig, finde frem til den mest optimale løsning, der imødekommer alles ønsker. 

Vi udarbejder tagarbejde, der passer til bygningens øvrige æstetiske udtryk og andre gældende forhold. Vi har endvidere erfaring med at håndtere og istandsætte kviste, skorstene og andet, der kræver særlig opmærksomhed.

Tagreparation med tegl og beton i topkvalitet

Ønsker du et holdbart tag, der også byder på et klassisk og flot udseende, kan du med fordel vælge af dække med tegl. Der er mange fordele ved et tegltag – bl.a. er det brand- og stormsikkert. Du kan desuden også glæde dig over, at det holder mellem 50 og 70 år.

Med et tag i beton får du også særdeles lang levetid. Et betontag er yderst stærkt, hvorfor flere tagsten i beton leveres med op til 30 års garanti. Vores erfaring med tagrenovering siger os, at levetiden er endnu længere, hvilket bl.a. sikres af korrekt installation. Tag i beton er desuden en billigere løsning end tegltag, hvorfor det foretrækkes på mange erhvervsbygninger.

Renovering af tag på alle hustyper

Vi kan udføre både en lille og en stor tagrenovering. Det gælder både, hvis du oplever skader eller læk i dit tag, eller hvis taget er begyndt at se slidt og gammelt ud. Med en grundig istandsættelse kan huset hurtigt fremstå nyere og pænere. Vi har store erfaring med sådanne istandsættelser hos erhvervskunder, hvor bygningen skal fremstå professionel over for kunder og medarbejdere.

Kontakt os for et godt tilbud på tagrenovering

Har du lyst til at høre mere om dine muligheder for tagrenovering eller måske et helt nyt tag, er du velkommen til at kontakte os. Men hvad koster et nyt tag? Vi kan ikke give en konkret pris, før vi kender omfanget af det tagarbejde, der skal udføres. Vi giver dog altid gerne et uforpligtende tilbud, hvis du ønsker det. Vi besvarer naturligvis også gerne dine spørgsmål ang. priser og materialer.

Ring til os i dag på telefon: 40 68 57 24 eller skriv til mail: soeren_jensen2@msn.com, så vender vi tilbage så hurtigt som muligt.