Facaderenovering​ hos SDJ Murer & Entreprenør

Søger du effektiv facaderenovering til din bygning? 

Hos SDJ Murer & Entreprenør tilbyder vi kyndig facaderenovering med udgangspunkt i vores lange erfaring. Vi har tidligere udført mange facaderenoveringer på en lang række forskellige bygninger, og vi tager gerne imod opgaver af alle slags.

Både private og virksomheder kan nyde gavn af en effektiv facaderenovering. Intet hjem skal være præget af revner i facaden, ligesom virksomheder - og særligt i butiksfacader og lignende - kan forbedre sit professionelle udtryk. Endvidere har vedligeholdelse og renovering af husets facade yderst gode effekter i forhold til husets levetid og stand

Indsigt i facaderenovering og vedligeholdelse

Med tiden kan facader af flere slags komme til at se slidte og gamle ud, hvilket efterlader et træls udseende. En facaderenovering kan få dit hjem eller din arbejdsplads til at fremstå helt ny. Vi lægger stor vægt på at bevare husets originale udseende, og vi arbejder derfor med høj forståelse for bygningens grundlæggende arkitektur, så den æstetiske effekt ikke ødelægges.


Under nogle omstændigheder kan en slidt facade være direkte skadeligt for husets sundhed. Du bør være opmærksom på facadens beskaffenhed, og du kan med fordel lægge mærke til:

  • Revner og krakelleringer i murværk
  • Afskalninger
  • Sokler, der revner eller falmer

Oplever du en af ovenstående problemer i dit hjem eller i din virksomhed, står vi gerne for renoveringen. Det gælder endvidere også i forbindelse med skader på facadens fuger, som vi har lang erfaring med at håndtere. 

Det kan du læse meget mere om her.

Styrkelse af murens modstandsstyrke

Vejret herhjemme er ganske hårdt mod de danske hjem. Det skyldes det omskiftelige vejr, der byder på både regn, blæst og sol, hvilket altså er særligt hårdt mod bygningens facader. Det kræver derfor vedligeholdelse - og til tider renovering - at holde facaden pæn og sund.


Med effektiv facaderenovering bliver bygningen bedre til at modstå den hårde behandling fra det omskiftelige danske vejr. Vi tager udgangspunkt i vores høje faglige kunnen på området, når vi foretager renoveringen, og vi bruger desuden de bedste produkter på markedet.


Derfor kan du glæde dig over et resultat, der holder i mange år.

 

Kontakt os i dage for mere information​

Vil du høre mere om vores facaderenovering, og vil du modtage et uforpligtende tilbud på lige netop den løsning, du behøver, er du velkommen til at kontakte os på telefon 40 68 57 24. Vores adresse ligger på Læssøegade 22 i Silkeborg, hvorfra vi har nem adgang til kunder i hele Midtjylland og Østjylland - heriblandt Herning og Skanderborg samt Aarhus og omegn.

 ​

Vi stiller høje krav til kvaliteten i vores arbejde, og vi ønsker at kunne garantere vores kunder for sådan høj kvalitet. Derfor er vi medlemmer af Byg Garanti, hvorigennem du er økonomisk garanteret mod eventuelle fejl og mangler. Du kan med andre ord være helt tryg, når du vælger os som leverandør af dit næste byggeprojekt. Læs mere om Byg Garanti her

Vi er desuden en del af Byg Garanti​

​Kontakt os for et gratis og uforpligtende tilbud

Udfyld formularen og vi vender tilbage til dig med et svar og tilbud, hurtigst muligt.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

SDJ Murer & Entreprenør

Læssøegade 22, 8600 Silkeborg

CVR: 38000128

soeren_jensen2@msn.com 

Ring for service og tilbud

40 68 57 24